Paaspuzzeltocht door Tersluis

Gepubliceerd op 2 april 2023 om 11:53

Maak paaseieren zoeken nog spannender met deze leuke paasspeurtocht!

Zoek Het Gouden Ei Speurtocht
Afbeelding – 328,7 KB 268 downloads

De Paashaas van Tersluis heeft het druk! En tijdens het eitjes verstoppen is hij zijn Gouden Ei verloren… Omdat hij nog heel veel eitjes moet verstoppen, lukt het hem niet om deze nu te gaan zoeken.
Hij weet nog wel dat hij onderweg 8 eitjes heeft verstopt en dat de worteltjes je leiden naar de verstopte eitjes en het Gouden Ei. Ook weet hij dat het niet zo heel ver was. In elk geval niet meer dan 1,5 kilometer… Willen jullie hem helpen de Het Gouden Ei te vinden?

Als je de worteltjes volgt die aan de lantaarnpalen/borden/hekjes hangen, vind je de eieren “aan” de huizen, dus soms achter het raam, soms op de deur of ergens anders “aan” het huis. Dus kijk maar goed!

Bij het Gouden Ei vind je ook een verrassing. En ligt daar ook een mooie kleurplaat op je te wachten die je zelf naar eigen inzicht mooi kan inkleuren.
En als je die daarna ook nog eens voor 17 april inlevert aan Het Spui 3 (kan gewoon door de brievenbus), dan maak je kans op een leuk prijsje! Doe je best!
Vergeet niet je naam, leeftijd, je adres en het e-mailadres waarop wij je ouders eventueel kunnen bereiken erop te vermelden!

Leeftijd: Deze speurtocht is geschikt voor de allerkleinsten onder onze buurtgenootjes (t/m 5 jaar)

Datum: Paasweekend (8, 9, 10 april)

Startplaats: Het Spui…., alleen is onze Paashaas vergeten welk nummer, dus zoek jij die ook nog op?