In één  woord overweldigend... zo was de opkomst op deze editie van de Paas Speurtocht georganiseerd door Buurtvereniging Tersluis!

Drie dagen lang was er gelegenheid om op een zelf gekozen moment deze speurtocht te lopen, samen met de kleinste buurtgenoten van een jaar of 3 tot en met een jaar of 6.

 

Welgeteld 84 versierde zakjes met chocolade eitjes zijn er opgehaald.

De route voerde vanaf het “ schaapje” bij Watering 6 naar de vlag met het schaapje hoog bovenop de Toren, ( hoek Vossenburglaan).

De kinderen moesten de posters met het schaapje en daaronder de oranje wortel volgen. De wortel wees de weg langs wel 15 huizen met een kleurrijke poster van een kippenfamilie achter het raam. Voor de zekerheid hadden hun begeleiders de route kunnen downloaden en zo konden we ook een beetje inschatten hoeveel deelnemers er zouden zijn.

 

Bij “ de Toren” stond een box met de feestelijke zakjes eitjes én voor de liefhebbers een mooie kleurplaat, in te leveren bij Watering 7. Uit de inzendingen is een winnaar getrokken en dat is geworden: Olivia!! Zij is verrast met een leuk presentje.

 

Volgend jaar lopen we weer een andere route door onze mooie wijk Tersluis, tot dan!