WAT WAS HET WEER EEN GESLAAGDE DAG!!!!

Op 1 juli hielden we voor de tweede x het beachvolleybaltoernooi en aansluitend een bbq.

De warming-up en de eerste wedstrijd werd in de regen gespeeld, daarna bleef het gelukkig droog. 13 teams gingen in een sportief duel de strijd met elkaar aan. Tussendoor werd er nog even tijd ingeruimd voor een gezellige polonaise voor iemands vrijgezellenfeestje. Om 4 uur werden de laatste wedstrijden om plek 1,2 en 3 gespeeld, welke resulteerden in een eerste plek voor team Jeffrey, tweede plek voor team Spass en een derde plek voor team Het gedruis van Tersluis. Een eervolle vermelding voor het mooist verklede team “Flitsend in fluor”. 

Vervolgens werd alles in razend tempo afgebroken en werd alles klaargezet voor de ruim 180 mensen die kwamen bbq’en. Met man en macht werd er gebakken, maar een middag sporten maakt hongerig, dus we konden niet voorkomen dat men af en toe even moest wachten op een gaar stuk vlees. Er werd lekker gegeten, het bier vloeide rijkelijk en de kids speelden heerlijk op het strand. Kortom een geslaagd feest voor jong en oud.

 

Nogmaals een dikke dank je wel naar Ronald van Het StrandHuis voor zijn hulp en mooie prijzen, Ah Rijksweg voor de lekkere goodiebags, Hao2go voor hun prijs, Marco's Aardappelen, Groenten en Fruit.voor het heerlijke fruit, De Bakker Aan Huis voor de lekkere taart, Martijn Drijfhout voor het geluid en muziek, onze stagiaires van het Alfacollege en natuurlijk alle vrijwilligers die hebben meegeholpen, zonder jullie is dit echt niet mogelijk. En een hele, hele, hele dikke pluim voor ons bestuur. Trots op wat we samen hebben neergezet.