Beachpubquiz 21 augustus 2021

21 augustus 2021 was het weer zover! De strijd om de eer en dit keer ook de bokaal! En wat een geluk hadden we, want ook het weer was ons goed gezind!

Mattie Gelati was ook weer aanwezig met zijn ambachtelijk biologische schepijs in het bekende karakteristieke, nostalgische Italiaanse ijswagentje. Daarnaast waren er allerlei waterattributen waarmee de aanwezige kinderen zich voor dat de quiz begon konden vermaken.

 

De beachquiz was ook het moment waarop de prijzen uitgedeeld werden aan de winnaars van de rebus Raad de Plaats:

De tegoedbon van Het Strandhuis ging naar Kiki de Jong en Maarten Tromp.

De familie van der Heide had de tegoedbon voor het Kabouterpad Roegwold gewonnen.

En de familie Bulthuis kon met hun kroost thuis genieten van een tegoedbon van Pathé Thuis met 2 grote emmers popcorn (zoet & zout).

 

Uiteraard was er naast de bokaal ook weer een mooie prijs voor het winnende team van de Beachquiz. Met grote dank aan Grandcafe 2 Jongens die hiervoor een borrelplank met drankjes ter beschikking hadden gesteld!

Om 15:00 uur was de start en de buren van Bea waren ook dit keer weer van de partij en gingen de strijd aan met de overige aanwezige teams. Het leek of ze extra gemotiveerd waren doordat er nu ook een bokaal te winnen was, die een jaar lang mag pronken in de woonkamer (of daar waar ie mooi tot zijn recht komt). 

In totaal waren het 4 rondes waarvan één plaatjesronde. In het begin gingen de teams schouder aan schouder, maar tegen het einde bleken de buren van Bea toch te sterk voor de overige teams en gingen ze er met de bokaal en de eer vandoor. 

 

Dus kom jij volgend jaar ook met je team om de strijd met de buren van Bea aan te gaan? Volgend jaar op de laatste zaterdag van de zomervakantie zal er weer een nieuwe editie zijn van de Beachquiz op ons mooie strand in Tersluis. Tot dan!