Wauw wat een succes was het, ons strandfeest!

 

‘s Middags begonnen we onze beachquiz, waaraan 15 teams meededen. Nadat De buren van Bea twee keer de wisselbeker in de wacht hadden gesleept, waren veel teams erop gebrand om hem dit jaar te winnen. Na een spannende eindstreep is dat gelukt, de beker is dit jaar naar VBL Flügel gegaan. De prijzen voor deze beachquiz waren beschikbaar gesteld door Het Strandhuis en AH Rijksweg. Super bedankt hiervoor.

 

Vervolgens gingen we om 5 uur verder met onze bbq. Maar liefst 180 mensen hadden zich aangemeld, een hele organisatie dus…Op het strand hadden we twee grote springkussens, biertafels, banken en statafels geplaatst. Het geheel zag er super feestelijk uit. Een hele dikke dank je wel voor de mannen die ons hebben geholpen, zonder jullie was dit ons zeker niet gelukt. Tevens hadden we van onze sponsor Nijdam vloeren speelgoed gekregen voor de kinderen.We hadden een aantal ware grill meesters onder ons, die per toerbeurt het heerlijke vlees grilden voor de vele hongerige magen. Ook naar hen toe een dik compliment. De muziek maakte het feest compleet. Martijn Drijfhout, super dat we weer belangeloos van je apparatuur gebruik mochten maken.

 

Al met al een super geslaagde dag en nogmaals iedereen bedankt die heeft meegeholpen, zonder vrijwilligers is zoiets anders niet te organiseren. Op naar het volgende feest!