Beachvolleybaltoernooi
8 juni werd ons jaarlijkse beachvolleybaltoernooi georganiseerd. Iedereen was er klaar voor. 10 teams, waarvan er 1 prachtig in tropische look, hadden zich aangemeld. 

De start liet een kwartiertje op zich wachten, want de weergoden deden niet wat wij graag wilden. Het regende behoorlijk, maar dat mocht de pret niet drukken.  De warming-up werd georganiseerd door Vera en Lianne waardoor iedereen lekker warm zijn eerste wedstrijd kon beginnen.

Tijdens het toernooi bleef het redelijk droog. Veld 4 had een magische kracht. De meeste wedstrijden eindigden daar in gelijk spel! Tijdens het toernooi was de kiosk van Het Strandhuis geopend voor wat drinken of een ijsje.

De winnaar van het toernooi was het team Stef en de stuntpiloten. Ze wonnen een zuipen en suppen bon om te verzilveren in het Strandhuis. De tweede prijs ging naar Club Tropicana. Zij kregen een pakket van de Zuivelhoeve. De derde prijs, worsten van slager Hofman, ging naar de Servesloagers.

De aanwezige EHBO had slechts 1 pleistertje te plakken (foto). Kortom het was weer een geslaagd toernooi!

 

Barbecue

Na het volleybaltoernooi was de bbq aan de beurt. Deze begon een uurtje later vanwege de regen. Er werd nog snel een extra partytent aangeschaft, zodat het eten en de barbecues droog konden staan.

De bakmannen hadden al een voorraadje gaar toen de eerste gasten kwamen. Het vlees van slagerij ‘t Koopmanshoekje was erg lekker.

Marco's Aardappelen, Groenten en Fruit - dé groenteboer van markt uit Harkstede - had fruit en komkommers geleverd waar we ook heel blij mee waren. 

Ruim 100 buurtgenoten hebben lekker gegeten en het was erg gezellig. Na de barbecue werd het prachtig weer 🙂

We kijken terug op een zeer geslaagde dag en zeggen: Tot volgend jaar!